Jag har det på Tungspetens precis

Jag Har det precis på Tungspetsen

Var det inte någon som sa det en dag?

Eller var det bara ett uttryck som kom till av den stora paradoxen i praktiken?

Tipp topp smak?

Bilden är ju inget Bull utan bara realiteten i hela skiten. Från hängrör till stupränna eller är det något annat man säger?

Nötkreatur är ju Nötkreatur och tur är väl det.

 

En ny halvfärdig sida om ADHD Test har kommit. Förhoppningsvis växer den till sig.

 

Google webbmaster DAMP fram

Tags

Google analytics, Google Webmaster

Vi har gått samman med några andra bloggar och sajter om ADD och ADHD för att på så sätt få hjälp och lite mer insikt i bland annat hur Google analytics & Google Webbplatser -Webmaster fungerar. Och visst fungerar det, vilken massa statistik som går att få fram, men kanske mest intressant är att se vilken stor trafik en del sajter har fått trotts att de är relativt nya, vi själva har just fått vår första s.k. Pagerang (såvitt jag vet) och den är PR:3 utav 10 vilket tydligen är helt ok.

Tittar vi på sajter och sajttrafik verkar en del bero på vart man ligger, ADD och ADHD Center verkar ha en stor tillströmning av läsare trotts att sajterna är relativt nya, eller vad sägs om ADD’s 1000 sidvisningar om dagen? Att de sedan gått upp i toppen på begreppet ADD och “Vad är ADD” ‘är ganska duktigt får man säga. Det ADHD Center och ADD har gemensamt är att de båda ligger hos N.nu Hemsida och den som gör en bra hemsida där verkar belönas bra tack vare inbyggd SEO Sökmotoroptimering på den hemsida portalen.

ADHD Test & Om ADHD och ADD ligger förvisso också där men kan inte sägas vara lika seriösa eller ha lika mycket kött på bena (än så länge i varje fall) Men det kanske kommer och då kanske resultaten i placeringarna när man googlar också kommer, vem vet…. Men helt osannolikt verkar det inte. Få se om ADHD och ADD flyttar dig, det verkar dock finnas en begränsning på 300 sidor hos den portalen … Just nu är det hur som helst rabatt på N.nu Hemsida.  de är kända för att placera sig högt hos resiltaten hos Google

Google

Google

Att ADD ligger på så hög trafik trotts att de är en regelrätt gratissida är än mer imponerande, man kan undra hur deras placering blir om de får en premium. Vill du hjälpa dem med de behöver du bara klicka på bilden ovan och teckna en egen hemsida hos N.nu helt gratis i en månad och utan övriga förbindelser.

 

Hälsokost butik

Hälsokost Butik

Online Handel & Handel Online

 

 

10 okt 2016

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.