Jag hatar ADHD

Jag hatar ADHD

Tags

ADHD Video, Jag Hatar ADHD

 

Här kan nu alla som händelsevis missat dokumentären se : Jag Hatar ADHD, den Danska dokumentären.

Dokumentären tar upp frågan om barn med ADHD och ADD verkligen bara kan behandlas medicinskt med Concerta Ritalin eller om det rent pedagogiskt finns några bra alternativ till en medicinsk behandling. Vi få följa en specialklass vid Lindevagnskolan i Köpenhamn där man försöker hitta bra alternativ som får tillvaron i skolan att fungera bättre på lång sikt. Under 6 månader händer en hel del, men slutresultatet förefaller ändå vara att barnen fått en ny ro att kunna läsa och skriva utan ständig hjälp av vuxna personer i sin ständiga närhet.

Mer video om och kring ADHD finns på ADHD Center.

Jag hatar ADHD
Tyvärr verkar original filmen vara borta från youtube med hela kontot så vi får i stället presentera, denna film utan ljud… inte helt lyckat men det bästa som går att få fram just nu…

Vad tycker ni om videon, har bara slarvigt hunnit med den, men såg inget av det typiska förneka och förklena allt om ADHD och ADD som verkligen hjälper, vilket jag tyvärr har sett mig mätt på… Det finns ofta så många som tror sig veta vad som är exakt rätt och fel att göra vid ADHD men alla utav dem verkar sällan ha rätt, däremot är en sak fullständigt klar – Det behövs alternativ till en medicinsk behandling av ADHD, dels för att alla inte kan medicinera av medicinska skäl som det så vackert heter, dels för att den mest naturliga anledningen av dem alla är att de flesta föräldrar naturligtvis inte automatiskt vill medicinera sina barn utan tvärtom gärna gör vad som helst för att slippa. Därför är det bra för alla om det kommer fram bättre alternativ och inte bara en massa snack.

ADHD och ADD

ADHD och ADD

 

Öh döh vi har ett nytt experiment med ADHD

Konsekvenserna av ADHD verkar gå att förebygga men förhoppningsvis är det nu också färdig lekt bland alla de självutnämnda behandlingsprofeter som tror sig veta vad som är rätt och inte att göra, bara en sak är klar, flera vägar behövs.

Eller vad tycker du?

 

10 okt 2016

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.